Kräm och saftsoppa

De bär som färska ger en fast och fin sylt, ger frysta och sedan tinade både sylt och en hel del saft om man inte vill att sylten ska bli rinnig. Eller har ni något annat knep? Saften som blir över är ju såklart god att dricka, men också väldigt enkel att göra saftsoppa eller kräm av. Det är sånt där som jag dragit mig för innan, men som visar sig vara hur lätt som helst. Inga konserveringsmedel och sockrar gör man hur mycket man vill. Perfekt att servera till mellanmål eller ta med på utflykten!

En tanke på “Kräm och saftsoppa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s