Tomatskörd

16-okt-013

Nu är de flesta tomater för i år skördade. En stor del har hamnat i ugnen tillsammans med lök, squash, olja och honung, där de rostats på låg värme i några timmar innan röran mixats och frysts ner. Nu har vi bas till tomatsoppa och tomatkross, till lasagne och annat, för en stor del av vintern. Några tomater är inplockade i klasar och hänger i köket, där de långsamt mognar. Det har blivit en stor tomatskörd i år och favoriten har varit den svarta körsbärstomaten Black Sweet Cherry – fantastiskt god!

16-okt-023

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s